Esta semana Jorg y yo celebramos el primer año juntos. Ese dia llego de Carolina del Sur y nos encontramos en "The Elephant Walk". Un restaurante con una mezcla deliciosa de Francia y Cambodia en la olla. Nuestro menu:
Potage au Céleri-Rave
Cream of celery root soup garnished with sautéed wild mushroom with garlic and parsley, topped with crispy bacon.
El plato principal de Jorg
Trey Tuk Peng Pah
Crispy Asian grouper filet served with a tangy broth of fresh plum tomatoes, garlic, shallot, rice vinegar and fish sauce; garnished with flash fried shallot and cilantro.
Mi entrada
Filet de Saumon à la Créme aux Champignons et Poireaux
Seared Atlantic salmon filet with leek and wild mushroom in a garlic and shallot cream reduction over purple potatoes
Y de postre
Le Péché au Chocolat
A rich creamy chocolate truffle cake perfectly paired with raspberry sauce
Passion Fruit Mousse
Refreshingly tart and sweet passion fruit mousse served in an almond lace cup; garnished with fresh pineapple.
Estuvo tan deliciosos como el año que estabamos celebrando.
espero no se esten durmiendo con las historias!
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